četvrtak, 30 septembar 2021 07:33

Apatinac Predrag Vejin heroj Našica, dao gol vredan Lige Evrope

Tim Nexe-a izvojevao je herojsku pobedu! U revanš meču poslednjeg kola kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope, u Našicama je nadoknađen minus od šest golova, Bjeringbro/Silkeborg savladan je 32:26 (15:11), pa će hrvatski šampion drugu godinu za redom igrati u drugom po snazi evro takmičenju.
Čitav dvomeč odlučen je u samoj završnici revanša, a prelomni trenutak bio je drugi uzastopni gol Predraga Vejina za 31:24. Danci u preostalom vremenu nisu uspeli da smanje na pet razlike, što mi je bilo neophodno da prođu dalje.
Ovim pogotkom, a i onim koji je prethodio, Vejin je već opravdao svoj angažman u Našicama ovog leta.

izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.