sreda, 29 septembar 2021 08:20

Opština Apatin dobila preko 300.000 dinara iz programa za obogaćenje društvenog i sportskog života stanovnika u selima

Krajem jula ove godine, Ministarstvo za brigu o selu raspisalo je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije pod nazivom „Miholjski susreti sela“. Pravo na apliciranje imale su jedinice lokalnih samouprava, a opština Apatin je pored ostalih 67 samouprava, sredstva dobila za manifestaciju koja će se održati u Kupusini.

Cilj programa je obogaćenje društvenog i sportskog života stanovnika u selima, kao i negovanje tradicionalnog načina života i kulturno-istorijskog nasleđa. Naša opština jeste multikulturarna sredina, gde gotovo svako selo ima svoju prepoznatljivu manifestaciju. 

  • Danas smo od Ministarstva za brigu o selu, za događaj koji će se održati u Kupusini, dobili sredstva u visini od 322.400,00 dinara. Zahvaljujem se nadležnom Ministarstvu ispred lokalne samouprave na dodeljenim sredstvima i nadam se da će i u godinama koje su pred nama, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti sa ovom praksom, rekao je zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.