petak, 24 septembar 2021 07:57

Najava isključenja struje u Apatinu

U petak, 24. septembra, zbog radova na mreži, delovi Apatina će ostati bez struje.

Struje neće biti u periodu od 9 do 11 sati u Bloku Lika (ulazi 1, 2 i 3), u zgrade u ulici Đure Đakovića na broju 11,  u ulicama Marka Oreškovića (od ulice Srpskih Vladara do Prigrevačke),  Srpskih Vladara (parni brojevi od 42 do 66 i neparni brojevi od 49 do 69), Prigrevačka (od Marka Oreškovića do Nove) i u novoj zgradi u Bloku 56.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.