četvrtak, 23 septembar 2021 08:26

Kuglašice Apatina poražene u dva navrata

Ženski kuglaški klub “Apatin” je u okviru prvog kola Super lige Srbije gostovao na izuzetno zahtevnoj kuglani Spensa u Novom Sadu protiv ekipe “Bačka”, koja ih je uspela pobediti i tako pokupiti ceo plen rezultatom 5:3. Poene za goste su uspele doneti Silvana Štulić, Jasna Orlović i Snežana Petrović, ali to ipak nije bilo dovoljno da naše devojke uzmu dva boda na izuzetno teškoj utakmici, u mestu gde retko koja gostujuća ekipa ostvari pozitivan rezultat. Pre tog susreta se održalo miks takmičenje, u kojem je naša Jasna Orlović u tandemu sa Đorđem Jovanićem uzela bronzu. Ovog vikenda, na kuglani “Banje Junaković” Apatin, održano je i drugo kolo za seniorke, u kojem se naš klub suočio sa takođe novosadskom ekipom, a u pitanju je “Alimenta”.  Što se tiče meča seniorki sa prošlosezonskim prvakom, nažalost, nisu uspele poraziti Novosadsku ekipu, a rezultat je bio 2:6 u korist gostiju. U tom meču, za Apatin su poene donele Biljana Popović i Snežana Petrović.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.