nedelja, 19 septembar 2021 07:26

OPŠTINA APATIN OSUDILA VANDALIZAM U SONTI

Lokalna samouprava opštine Apatin oglasila se danas povodom čina neodgovornih pojedinaca koji su prefarbali latinični natpis na ulazu u selo Sonta, osudivši taj akt vandalizma.

Opštinsko rukovodstvo je obavestilo javnost da se nalaze u stalnom kontaktu sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, koji aktivno rade na pronalaženju počinitelja, te da se nadaju da će isti ubrzo biti procesuirani.

„Lokalne službe će sanirati oštećenu tablu u najkraćem roku“, izjavila je ovim povodom Dubravka Korać, predsednica opštine Apatin.

Ona je posebno naglasila multietnički i multikulturni karakter grada Apatina i susednih sela, očuvan čak i devedesetih godina.

„Uverena sam da ovakav čin neodgovornih pojedinaca neće uspeti da poremeti inače skladne odnose u našoj multietničkoj opštini“, rekla je Koraćeva.

izvor: soapatin.org

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.