utorak, 07 septembar 2021 06:13

АПАТИНСКИ ШАХИСТИ САВЛАДАЛИ ЛИДЕРА НА ТАБЕЛИ

Након два месеца паузе, протеклог викенда је настављено такмичење у Војвођанској шаховској лиги група Бачка. Шахисти апатинског „Вулкан Протектора“ су у веома квалитетном мечу који је одигран у Бајши савладали првопласирану екипу СК „Сеги Лајош“ резултатом 3,5 : 2,5. По читав поен за „Вулкан“ освојили су Обрадовић, Стојановић и Ћопић, Куриџа је ремизирао, док су поразе претрпели Болехрадски и Секуловић.

Изненађени домаћини који су до сада имали максималан учинак у лиги, нису очекивали овакву игру Апатинаца, на крају су им честитали на заслуженој победи.

После пет одиграних кола „Вулкан“ заузима трећу позицију на табели са девет освојених бодова, а у оквиру шестог кола у суботу ће гостовати екипи „Пензионер“ у Суботици.

The post АПАТИНСКИ ШАХИСТИ САВЛАДАЛИ ЛИДЕРА НА ТАБЕЛИ appeared first on Radio Dunav.


Након два месеца паузе, протеклог викенда је настављено такмичење у Војвођанској шаховској лиги група Бачка. Шахисти апатинског „Вулкан Протектора“ су у веома квалитетном мечу који је одигран у Бајши савладали првопласирану екипу СК „Сеги Лајош“ резултатом 3,5 : 2,5. По читав поен за „Вулкан“ освојили су Обрадовић, Стојановић и Ћопић, Куриџа је ремизирао, док су […]

The post АПАТИНСКИ ШАХИСТИ САВЛАДАЛИ ЛИДЕРА НА ТАБЕЛИ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti