nedelja, 05 septembar 2021 07:18

Богат спортски викенд за фудбалске клубове са територије општине Апатин

Младост гостује у Турији

У оквиру четвртог кола Војвођанске фудбалске лиге север, апатинска „Младост“ ће у недељу, 05. Септембра, гостовати имењаку у Турији.

Апатинци од старта сезоне имају победу, реми и пораз и са четири бода су девети на табели, а екипа из Турије је забележила два ремија и победу и тренутно је петопласирани тим лиге. Претходне сезоне ове две екипе су у Турији поделиле бодове, а резултат је био 2:2, док су у другом прошлосезонском мечу апатински фудбалери на свом терену славили резултатом 2:1.

Утакмица између туријске и апатинске „Младости“ почиње у 16,30 часова.

Пригревчани дочекују „Нашу Звезду“

У четвртом колу Подручне лиге Сомбор, фудбалери пригревачког „Братства 2019“ ће сутра, 04. септембра, на свом терену угостити екипу „Наша Звезда“ из Силбаша.

Пригревчани у прва три кола имају максималан учинак и са девет бодова су лидери на табели, док њихов сутрашњи противник има два бода мање и тренутно је четврти.

Утакмица на стадиону у Пригревици ће почети у 16,30 часова.

Тереквеш ће угостити лидера на табели

У недељу ће бити одиграно треће коло Међуопштинске фудбалске лиге први разред, а свилојевачки „Тереквеш“ ће пред својом публиком играти против „Хајдука“ из Стапара.

Стапарци су у прва два меча забележили победе и налазе се на челу табеле, док „Тереквеш“ има победу и пораз и налази се на десетој позицији.

Утакмица између „Тереквеша“ и „Хајдука“ игра се у недељу, 05. септембра, од 16,30 часова.

The post Богат спортски викенд за фудбалске клубове са територије општине Апатин first appeared on 025 инфо вести.


Младост гостује у Турији У оквиру четвртог кола Војвођанске фудбалске лиге север, апатинска „Младост“ ће у недељу, 05. Септембра, гостовати имењаку у Турији. Апатинци од старта сезоне имају победу, реми и пораз и са четири бода су девети на табели, а екипа из Турије је забележила два ремија и победу и тренутно је петопласирани тим …

Богат спортски викенд за фудбалске клубове са територије општине Апатин Read More »

The post Богат спортски викенд за фудбалске клубове са територије општине Апатин first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.