petak, 03 septembar 2021 06:55

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У АПАТИНУ СТАБИЛНА – ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА ТРЕЋОМ ДОЗОМ

Епидемиолошка ситуација у општини Апатин је стабилна, а дневно се на преглед у „Црвену зону“ Дома здравља јави од пет до десет наших суграђана. У нашој општини тренутно има 18 особа које су позитивне на вирус Ковид-19. Обе дозе вакцине у општини Апатин је примило 8.483 грађана, на ревакцину чека још њих 202, а трећу дозу вакцине су примиле 432 особе.

Према речима Бранке Бајић, помоћнице директора апатинског здравља, да би особа примилa трећу дозу вакцине, неопходно је да прође шест месеци од ревакцине.

-За вакцинацију кинеском вакцином „Синофарм“, грађани могу да се јаве сваког дана од 7,30 до 12 часова без претходног заказивања, док је за добијање треће дозе „Фајзер“ вакцине потребно заказивање. Апатинци се могу најавити путем телефона 064/82-92-091 и у врло кратком року ће бити позвани, објаснила је Бранка Бајић.

„Црвена зона“ апатинског Дома здравља отворена је радним данима од 8 до 14 часова, а суботом и недељом не ради.

The post ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У АПАТИНУ СТАБИЛНА – ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА ТРЕЋОМ ДОЗОМ appeared first on Radio Dunav.


Епидемиолошка ситуација у општини Апатин је стабилна, а дневно се на преглед у „Црвену зону“ Дома здравља јави од пет до десет наших суграђана. У нашој општини тренутно има 18 особа које су позитивне на вирус Ковид-19. Обе дозе вакцине у општини Апатин је примило 8.483 грађана, на ревакцину чека још њих 202, а трећу […]

The post ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У АПАТИНУ СТАБИЛНА – ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА ТРЕЋОМ ДОЗОМ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.