petak, 03 septembar 2021 06:55

Конкурс за доделу стипендија средњошколцима отворен до 10. септембра

Конкурс за доделу стипендија и помоћи у школовању ученика средњих школа на територији општине Апатин отворен је до 10. септембра.

Право на ученичку стипендију у предстојећој школској години, у складу са законом, у износу од 5.000,00 динара месечно, почевши од 01. септембра 2021. године, закључно са 30. јуном 2022. године, имају сви ученици који испуњавају услове да су уписали неку средњошколску установу која се налази на територији општине Апатин, те да су у претходној школској години остварили укупну просечну оцену од најмање 4,60.

Право на помоћ у школовању у износу од 3.000,00 динара месечно, почевши од 01. септембра 2021. године, закључно са 30. јуном 2022. године, имају сви ученици који поред услова да су уписали неку од средњошколских установа са територије наше општине и услов да долазе из породица које су корисници материјалног обезбеђења породице и социјалне помоћи или да су деца ратних војнох инвалида, као и да су у претходној школској години остварили укупну просечну оцену од најмања 3,00.

Општирније о овом конкурсу прочитајте ОВДЕ.

Подсећамо, до краја идуће седмице отворен је и конкурс за доделу смештаја и исхране ученика средњих школа у Дому ученика Апатин који имају пребивалиште или боравиште ван насељеног места Апатин за предстојећу школску годину.

Општина Апатин финансира укупно 20 места у Дому ученика у висини 100% укупне цене током трајања целе предстојеће школске године за ученике који испуњавају услове из конкурса који можете прочитати ОВДЕ.

The post Конкурс за доделу стипендија средњошколцима отворен до 10. септембра first appeared on 025 инфо вести.


Конкурс за доделу стипендија и помоћи у школовању ученика средњих школа на територији општине Апатин отворен је до 10. септембра. Право на ученичку стипендију у предстојећој школској години, у складу са законом, у износу од 5.000,00 динара месечно, почевши од 01. септембра 2021. године, закључно са 30. јуном 2022. године, имају сви ученици који испуњавају …

Конкурс за доделу стипендија средњошколцима отворен до 10. септембра Read More »

The post Конкурс за доделу стипендија средњошколцима отворен до 10. септембра first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.