ponedeljak, 30 avgust 2021 05:29

ОРК “Апатин”: Изградњом чврстих веза у клубу до још бољих спортских резултата

Подмладак омладинског рукометног клуба “Апатин”, организовао је за своје полазнике мини екскурзију у Нови Сад. Прва дестинација је била Петроварадинска тврђава, где су обишли подземне војне галерије, а након обиласка, отишли су у Адреналин парк, у ком су искористили време да обаве тренинг. Након ручка, уследио не обилазак Фрушке горе.

Полазнице ОРК “Апатин” биле су више него задовољне, а Никола Орељ, тренер клуба истакао је за 025инфо да су дружење међу спортистима, те здрава атмосфера у тиму, подједнако важни као и посећеност у спорту.

  • Одлично смо се провели на прелепом излету у Новом Саду! Обишли смо Адреналин парк, у којем су деца, слободно могу рећи, одрадила један “висећи тренинг” који је трајао два сата, а препреке нису биле ни мало лаке. Поред тога смо били и на Фрушкој гори на кратком тренингу. Код деце такође треба, поред спорта, развијати осећај за културу, те смо из тог разлога обишли и поџемне војне галерије.

На самом крају Никола је додао да су деца одушевљена, и да им је у плану наставити њихове викенд амбиције, у којима се друже и обилазе нашу општину са бициклима.

  • Са децом требате да радите, бавите се њима, или не радите уопште, трећег нема, закључио је наш саговорник.

Видан Јеротијевић

The post ОРК “Апатин”: Изградњом чврстих веза у клубу до још бољих спортских резултата first appeared on 025 инфо вести.


Подмладак омладинског рукометног клуба “Апатин”, организовао је за своје полазнике мини екскурзију у Нови Сад. Прва дестинација је била Петроварадинска тврђава, где су обишли подземне војне галерије, а након обиласка, отишли су у Адреналин парк, у ком су искористили време да обаве тренинг. Након ручка, уследио не обилазак Фрушке горе. Полазнице ОРК “Апатин” биле су …

ОРК “Апатин”: Изградњом чврстих веза у клубу до још бољих спортских резултата Read More »

The post ОРК “Апатин”: Изградњом чврстих веза у клубу до још бољих спортских резултата first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.