petak, 27 avgust 2021 07:31

ФОНДАЦИЈА „НОВАК ЂОКОВИЋ“ ФИНАНСИРА ОПРЕМАЊЕ ДОДАТНОГ ПРОСТОРА У АПАТИНСКИМ ЈАСЛИЦАМА

На основу Споразума о партнерској сарадњи на Пројекту инклузивног предшколског васпитања и образовања који су потписали Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Фондација „Новак Ђоковић“, у Предшколској установи „Пчелица“ у Апатину до краја године ће бити адаптиран и опремљен додатни простор намењен јасленом узрасту.

Фондација „Новак Ђоковић“ финансира активности на реновирању и пренамени постојећег простора површине 40 м2 у јаслени простор. Он би ускоро требао бити опремљен намештајем и неопходним дидактичким материјалом, потврдила је за Радио Дунав директорка ове установе Биљана Мандић.

Фондација „Новак Ђоковић“ већ годинама уназад реализује сопствене програме који су усмерени на боље услове за реализацију предшколског васпитања. План је да до краја 2022. године буде адаптирано и опремљено најмање 100 просторија у јавним објектима и постојећим предшколским установама.

Поред Апатина у плану су радови у још 20 локалних самоуправа: Дољевац, Власотинце, Владичин Хан, Варварин, Трстеник, Брус, Краљево , Чачак, Обреновац, Стари град, Јагодина, Баточина, Свилајнац, Рача, Велика Плана, Бач, Шид, Нова Варош и Чајетина.

The post ФОНДАЦИЈА „НОВАК ЂОКОВИЋ“ ФИНАНСИРА ОПРЕМАЊЕ ДОДАТНОГ ПРОСТОРА У АПАТИНСКИМ ЈАСЛИЦАМА appeared first on Radio Dunav.


На основу Споразума о партнерској сарадњи на Пројекту инклузивног предшколског васпитања и образовања који су потписали Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Фондација „Новак Ђоковић“, у Предшколској установи „Пчелица“ у Апатину до краја године ће бити адаптиран и опремљен додатни простор намењен јасленом узрасту. –Фондација „Новак Ђоковић“ финансира активности на реновирању и пренамени постојећег […]

The post ФОНДАЦИЈА „НОВАК ЂОКОВИЋ“ ФИНАНСИРА ОПРЕМАЊЕ ДОДАТНОГ ПРОСТОРА У АПАТИНСКИМ ЈАСЛИЦАМА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.