petak, 27 avgust 2021 07:31

Ред сунца, ред облака, од идуће седмице разведравање

Температура измерена јутрос у Апатину износила је 13 степени Целзијусових. Ваздушни притисак је 1.013 милибара, дува ветар брзином од 4 километра на сат. Време данас ведро, уз максималну дневну температуру до 26 степени. 

Према прогнозама, наредна три дана падаће киша, а температуре у најтоплијем делу дана кретаће се од 19 степени у петак, свега 16 у суботу, док ће се жива у термометру у недељу, 29. августа, попети до двадесетог подеока. 

Метеоролози најављују да нам идућа седмица доноси разведравање и пораст дневних температура.

The post Ред сунца, ред облака, од идуће седмице разведравање first appeared on 025 инфо вести.


Температура измерена јутрос у Апатину износила је 13 степени Целзијусових. Ваздушни притисак је 1.013 милибара, дува ветар брзином од 4 километра на сат. Време данас ведро, уз максималну дневну температуру до 26 степени.  Према прогнозама, наредна три дана падаће киша, а температуре у најтоплијем делу дана кретаће се од 19 степени у петак, свега 16 …

Ред сунца, ред облака, од идуће седмице разведравање Read More »

The post Ред сунца, ред облака, од идуће седмице разведравање first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.