ponedeljak, 16 avgust 2021 05:47

КАЈАКАШИ КК „ПАНОНИЈА“ НА 1. КАЈАКАШКОМ КУПУ СОМБОР

Кајакаши Кајак клуба „Панонија“ Апатин учествовали су на  1. кајакашком КУП-у Сомбор одржаном на каналу. У конкуренцији од 90 такмичара из седам клубова кајакаши Паноније заузели су екипно 4. место.

Такмичари Паноније остварили су добар пласман и у појединачним дисциплинама.

У трци МК1 за дечаке рођ. 2010. год. Душан Почуча је освојио треће место, док је Бојана Ковачевић у категорији за девојчице стигла пета.

У категорији пинора у трци К1 за пионирке Соња Уртајл освојила је друго место, док је у истој категорији за пионире Алекса Смиљанић стигао четврти, а Милош Влатковић шести.

У категорији кадета К1 за кадеткиње Дајана Уртајл је освојила треће место, док је код кадета Марко Ковачевић стигао шести, а Александар Ковачић кроз циљ прошао девети.

У трци јуниора К1 Дајана Уртајл је освојила друго место.

У трци сениора К2 кајакаши Небојша Зорић и Вук Зорић освојили су друго место. Ова два кајакаша су учествовала и у категорији К2 микс. Двојац Антонија Нађ Косановић и Небојша Зорић освојили је прво место, а Соња Богишић и Вук Зорић треће. Микс у двоседима кајакаши Паноније веслали су заједно са кајакашицама кајак клуба из Сомбора.

На такмичењу су учествовали и кајакаши Ања и Немања Ковачевић, који нису успели да заврше своје трке.

The post КАЈАКАШИ КК „ПАНОНИЈА“ НА 1. КАЈАКАШКОМ КУПУ СОМБОР appeared first on Radio Dunav.


Кајакаши Кајак клуба „Панонија“ Апатин учествовали су на  1. кајакашком КУП-у Сомбор одржаном на каналу. У конкуренцији од 90 такмичара из седам клубова кајакаши Паноније заузели су екипно 4. место. Такмичари Паноније остварили су добар пласман и у појединачним дисциплинама. У трци МК1 за дечаке рођ. 2010. год. Душан Почуча је освојио треће место, док […]

The post КАЈАКАШИ КК „ПАНОНИЈА“ НА 1. КАЈАКАШКОМ КУПУ СОМБОР appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.