ponedeljak, 16 avgust 2021 05:46

Фудбалери апатинске Младости победом стартовали сезону

У суботу, на стадиону крај Дунава, у оквиру првог кола Војвођанске фудбалске лиге “Север”, састали су се омладински фудбалски клуб “Младост” Апатин и фудбалски клуб “ЧСК Пивара” Челарево. У веома борбеној утакмици са обе стране, победу су однели Апатинци, минималним резултатом 1:0. Једини стрелац на утакмици био је Никола Вемић у 56. минуту, док су жуте картоне добили у првом полувремену Марко Бањац из редова гостију, а у другом полувремену, односно у последњем минуту, Бањцу се придружује и Коља Јововић, из редова домаћих.

На крају меча смо поразговарали са Александром Кесићем, шефом стручног штаба наших момака, који је рекао следеће:

“Дерби Војвођанске лиге је заслужено припао Младости! Ушли смо одлично у утакмицу, са јасним циљем да освојимо три бода на нашем терену. Играчи су озбиљно схватили важност утакмице и значај победе у првом колу, па су тако и започели утакмицу где су у првом делу меча имали четири шансе које нису реализоване. У другом полувремену смо наставили са доминацијом, али смо имали проблема у завршници па тако нисмо искористили шансе које смо имали да раније завршимо утакмицу, и мирно је приведемо крају. Задовољан сам приказаним, сви играчи су пружили свој максимум на терену, и показали једну дозу одлучности и стрпљивости да утакмицу окончамо на најбољи могући начин, победом! Ова утакмице остаје иза нас, те се окрећемо припреми за меч који нас очекује за недељу дана против екипе “Бачка 1901″ у Суботици”.

У оквиру другог кола Војвођанске фудбалске лиге” Север”, омладински фудбалски клуб “Младост” Апатин ће се у Суботици састати са фудбалским клубом “Бачка 1901”.

Видан Јеротијевић

The post Фудбалери апатинске Младости победом стартовали сезону first appeared on 025 инфо вести.


У суботу, на стадиону крај Дунава, у оквиру првог кола Војвођанске фудбалске лиге “Север”, састали су се омладински фудбалски клуб “Младост” Апатин и фудбалски клуб “ЧСК Пивара” Челарево. У веома борбеној утакмици са обе стране, победу су однели Апатинци, минималним резултатом 1:0. Једини стрелац на утакмици био је Никола Вемић у 56. минуту, док су …

Фудбалери апатинске Младости победом стартовали сезону Read More »

The post Фудбалери апатинске Младости победом стартовали сезону first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.