četvrtak, 12 avgust 2021 07:42

ХУМАНИТАРНА СВИРКА ЗА ПОМОЋ НАШЕМ СУГРАЂАНИНУ АЛЕКУ ИШТОКОВУ

У петак, 13. августа, у ЦК ПИК-у биће одржан хуманитарни концерт „Jam Session“, на којен ће учешће узети најбољи апатински музичари. Циљ  свирке је да се прикупе новчана средства за помоћ нашем суграђанину Алеку Иштокову.

Програм почиње у 22 часа, а цена улазнице је 200 динара. Сав прилог од продатих улазница биће уплаћен  на рачун породице Иштоков.

-Овим путем позивамо све грађане који су у могућности да својим присуством и донацијама или слањем СМС поруке (1066 на 3030) помогну храбром Алеку и његовој породици да прикупи потребна средства за специјалистичке прегледе, оперативне захвате, физикалне, логопедске, дефектолошке и соматопедске третмане, за олигофренолога, за лекове, ортопедска помагала,БДА обуку, опрему за БДА програм, као и за путне трошкове и смештај који су дечаку неопходни у лечењу.

Алек је рођен у 24. недељи гестацијске трудноће. Услед превременог порођаја дошло је до компликација и тешког крварења у мозгу због чега му је уграђен ВП шант. Услед великог оштећења Алек пати од епилепсије, а установљена му је и дијагноза церебралне парализе.

Иза овог храброг дечака је неколико оперативних захвата. Као превремено рођена беба био је у инкубатору и очи му нису достигле потребну зрелост због чега има проблема са видом. Има проблема са жвакањем и говором, не може да седи, пузи или да хода.

Пред Алеком и његовом породицом је дуг пут до побољшања и оздрављења и потребно је много рада са њим. На том путу му је неопходна и наша помоћ јер, без обзира на све што га је снашло, Алек је весео и расположен дечак. Има право на срећно и безбрижно детињство као и сва друга деца.

Помозимо Алеку за његово боље сутра! Будимо хумани!

Упишимо 1066 и пошаљимо СМС на 3030!https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/1066/alek-istokov

The post ХУМАНИТАРНА СВИРКА ЗА ПОМОЋ НАШЕМ СУГРАЂАНИНУ АЛЕКУ ИШТОКОВУ appeared first on Radio Dunav.


У петак, 13. августа, у ЦК ПИК-у биће одржан хуманитарни концерт „Jam Session“, на којен ће учешће узети најбољи апатински музичари. Циљ  свирке је да се прикупе новчана средства за помоћ нашем суграђанину Алеку Иштокову. Програм почиње у 22 часа, а цена улазнице је 200 динара. Сав прилог од продатих улазница биће уплаћен  на рачун […]

The post ХУМАНИТАРНА СВИРКА ЗА ПОМОЋ НАШЕМ СУГРАЂАНИНУ АЛЕКУ ИШТОКОВУ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.