petak, 30 jul 2021 07:05

Конкурси за покретање новог посла и нова запошљавања отворени до 30. јула, а за замену столарије до 05. августа

Тренутно су активна три конкурса за која је општина Апатин обезбедила 7 милиона динара.Национална служба за запошљавање и општина Апатин расписали су јавни позив незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање, као и послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2021. години. Они су отворена до петка 30.07. и укупан буџет за оба конкурса износи 3 милиона и 995 хиљада динара, од чега општина учествује са 2 милиона. Што се тиче конкурса за замену столарије, рок за достављање пријава истиче 05.08. и за њега општина Апатин издвојила 5 милиона динара. Циљ овог конкурса је унапређење енергетске ефикасности у стамбеном сектору у домаћинствима на територији целе наше општине.Све информације о конкурсу, као и потребне обрасце за пријаву, заинтересовани могу да добију у канцеларији 33 општинске управе Апатин или да исте преузму са сајта општине Апатин.

The post Конкурси за покретање новог посла и нова запошљавања отворени до 30. јула, а за замену столарије до 05. августа first appeared on 025 инфо вести.


Тренутно су активна три конкурса за која је општина Апатин обезбедила 7 милиона динара.Национална служба за запошљавање и општина Апатин расписали су јавни позив незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање, као и послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2021. години. Они су отворена до …

Конкурси за покретање новог посла и нова запошљавања отворени до 30. јула, а за замену столарије до 05. августа Read More »

The post Конкурси за покретање новог посла и нова запошљавања отворени до 30. јула, а за замену столарије до 05. августа first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.