četvrtak, 29 jul 2021 06:07

ЗА КРАЈ РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ ТАМБУРАШИ И РЕВИЈАЛНО КУВАЊЕ РИБЉЕГ ПАПРИКАША

Последњег дана (недеља) 57. Апатинских рибарских вечери у 18.00 часова испред просторија Шаховског клуба „Вулкан Протектор“ биће одржан брзопотезни шаховски турнир.

На бини на Тргу програм почиње у 19.00 часова дечијом представом, од 20.00 часова наступиће група „Дунавски бисери“. Програм се завршава наступом групе „Банда дрвена“ од 22.00 часа.

У недељу ће се од 20.00 часова одржати и „Апатинска ноћ“, ревијално кување апатинског рибљег паприкаша.

Због велике заинтересованости за вожњу бродићем Апатинка отворен је још један полазак. Тако ће данас прва вожња бити у 11 часова по цени од 300 рсд, а од 17.30 по цени од 350 рсд по особи.

The post ЗА КРАЈ РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ ТАМБУРАШИ И РЕВИЈАЛНО КУВАЊЕ РИБЉЕГ ПАПРИКАША appeared first on Radio Dunav.


Последњег дана (недеља) 57. Апатинских рибарских вечери у 18.00 часова испред просторија Шаховског клуба „Вулкан Протектор“ биће одржан брзопотезни шаховски турнир. На бини на Тргу програм почиње у 19.00 часова дечијом представом, од 20.00 часова наступиће група „Дунавски бисери“. Програм се завршава наступом групе „Банда дрвена“ од 22.00 часа. У недељу ће се од 20.00 […]

The post ЗА КРАЈ РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ ТАМБУРАШИ И РЕВИЈАЛНО КУВАЊЕ РИБЉЕГ ПАПРИКАША appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.