nedelja, 25 jul 2021 07:15

У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЗЛАТНИ КОТЛИЋ ПРВО МЕСТО ЈАНКУ ПИНЋЕРУ ИЗ БЕГЕЧА

Другог дана 57. Апатинских рибарских вечери одржане су квалификације за „Златни котлић“ (Отворено првенство Апатина) за екипе које нису са територије општине.  За надметање у пролазак квалификација пријавило се 30 екипа из Региона.

Жири у саставу Владо Ловрић, Роберт Хам и Петер Иштван донео је одлуку о три најбоља паприкаша.

Прво место освојио је Јанко Пинћер из Бегеча код Новог Сада, са 86 бодова, који је кувао под шифром „толстолобик“. За награду је добио велнес викенд, котлић, вечеру и пакет алеве паприке.

– Радим 37 година са рибом, а тренутно сам запослен у Биофишу. До сада сам освојио око 500 пехара. Био сам првак Војвођанског финала у Сомбору. Између осталог сам међународни и вишеструки првак Војводине. Имам добре пријатеље у Апатину и била ми је велика жеља да дођем овде и освојим прво место. Некако ми је стално измицало. Нисам могао да ухватим штимунг који Апатинци раде и сад сам га пронашао и показало се добрим. Дуго година долазим у Апатин, прво као пријатељ, после као такмичар. Ово је фантазија и штета је да други градови не направе манифестацију као што раде Апатинци или Мађари у Баји. Ја сам то предлагао Новом Саду, међутим, мислим да је Апатин најбоље место за такав догађај, рекао је Јанко Пинћер.

Друго место освојио је Милош Здравковић из Оџака, са 78 бодова, а кувао је под шифром „Лињак“. Као награду освојио је котлић, поклон пакет алеве паприке, вожњу бродићем и вечеру.

Треће место освојио је Ђерђ Денеш из Апатина који је кувао за екипу „Либерланда“, са 76 бодова, под шифром „јегуља“. За награду је добио котлић, пакет алеве паприке и вечеру.

Сутрашње такмичење за Златни котлић биће неизвесно. Који мајстор ће најбоље одмерити састојке, време кувања и зачинити све љубављу према паприкашу, те однети победу, остаје да видимо.

The post У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЗЛАТНИ КОТЛИЋ ПРВО МЕСТО ЈАНКУ ПИНЋЕРУ ИЗ БЕГЕЧА appeared first on Radio Dunav.


Другог дана 57. Апатинских рибарских вечери одржане су квалификације за „Златни котлић“ (Отворено првенство Апатина) за екипе које нису са територије општине.  За надметање у пролазак квалификација пријавило се 30 екипа из Региона. Жири у саставу Владо Ловрић, Роберт Хам и Петер Иштван донео је одлуку о три најбоља паприкаша. Прво место освојио је Јанко […]

The post У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЗЛАТНИ КОТЛИЋ ПРВО МЕСТО ЈАНКУ ПИНЋЕРУ ИЗ БЕГЕЧА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.