četvrtak, 22 jul 2021 07:17

(ВИДЕО) Апатинска прича: Купусински лук јабучар

Купусинци, који се од давнина баве пољопривредом, надалеко су чувени по својој вредноћи. Многи од нас радо свраћају на пијачне тезге управо код произвођала из овог села, како би се снабдели воћем и поврћем, а постоји чак и анегдота како је астронаут, када је први пут дошао на месец већ затекао једну тезгу коју је заузео неки Купусинац.

Међу воћем и поврћем који се узгаја у Купусини, међу најпознатијима је купусински лук јабучар. Готово да нема породице у селу која нема своје семе, а својевремено се овај лук редовно испоручивао и енглеском двору.

Све ово  више је него довољан разлог да се купусински лук јабучар нађе у овонедељној „Апатинској причи“.

The post (ВИДЕО) Апатинска прича: Купусински лук јабучар first appeared on 025 инфо вести.


Купусинци, који се од давнина баве пољопривредом, надалеко су чувени по својој вредноћи. Многи од нас радо свраћају на пијачне тезге управо код произвођала из овог села, како би се снабдели воћем и поврћем, а постоји чак и анегдота како је астронаут, када је први пут дошао на месец већ затекао једну тезгу коју је …

(ВИДЕО) Апатинска прича: Купусински лук јабучар Read More »

The post (ВИДЕО) Апатинска прича: Купусински лук јабучар first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.