petak, 16 jul 2021 04:25

ОГЛАС О ИЗДАВАЊУ У ЗАКУП УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА У МАРИНИ АПАТИН

На основу члана 23, став 1. тачка 15. Статута ЈП за управљање путничким пристаништем и марином „Апатин“, одговорно лице ЈП за управљање путничким пристаништем и марином „Апатин“ доноси одлуку којом се расписује:

ОГЛАС О ИЗДАВАЊУ У ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА ПУТЕМ ЈАВНЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ

-Пословни простор – угоститељски објекат који се налази у Марини Апатин, Дунавска обала бб, у Апатину, површине 109м² , Е -2 етажни део (са припдајућом просторијом од 8,70 м2, катастарска парцела број 663/1 к.о. Апатин
-Избор закупца ће се спровести у поступку јавне лицитације по принципу најбоље понуде
-Почетни износ месечне закупнине износи 35.000,00 РСД
-Лицитациони корак у поступку лицитације ће износити 1.000,00 РСД
-Објекат се даје у закуп у виђеном стању, на период од 5 година.

Право учешћа на јавном надметању имају сва правна лица, предузетници и физичка лица који су измирили све обавезе према надлежном пореском органу, Одељењу за привреду и финансије општине Апатин, као и према ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин

Сваки учесник јавног надметања обавезан је да:

Приложи потврду о измиреним порезима и доприносима према надлежном пореском органу, потврду о свим измиреним обавезама преа Одељењу за привреду и финансије општине Апатин, као и према ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин, са даном подношења пријаве ( Прва потврда се издаје на порталу е порези или у филијали, другу потврду издаје Одељење за привреду и финансије општине Апатин, а трећу ЈП путничко пристаниште и марина Апатин).

У периоду закупа пословног простора обавља делатност припремања и послужења хране и пића.
Депонује на рачун ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин 35.000,00 динара ( т.р.. 200-3015990101983-97 са назнаком »за јавно надметање за пословни простор«, који ће се наплатити у корист ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин
разгледање пословног простора за заинтересоване понуђаче организоваће се у договору са ЈП “Марина” у току периода подношења пријава.
лице које излицитира највишу цену и тиме стекне право на закуп а не приступи закључењу уговора о закупу у року од 8 дана од дана лицитације губи положени депозит.
Лицу које победи на лицитацији и закључи уговор са ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин, износ депозита урачунаће се у обавезу плаћања закупнине, а осталим учесницима новац ће бити враћен у року од 8 дана.
Лице које победи на лицитацији пре закључивања уговора са ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин у обавези је да на т.р. ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин бр. 200-3015990101983-97 , депонује износ од 3 излицитиране закупнине, на име евентуалне штете, неплаћене закупнине и осталих обавеза.
Приложи :
Правно лице: Копију решења АПР-а; Копију рачуна поврде о додељеном ПИБ-у овлашћење за заступање(није потребно за законског заступника);
Предузетник: Копију решења о упису у надлежни регистар; Фотокопију личне карте
Физичка лица: Фотоопија личне карте
У случају да физичко лице буде најповољнији понуђач, потребно је, да у року од 30 дана оснује правни субјекат који се бави делатношћу припремања и послужења хране и пића, тј. ресторана.

Пријаву са прилозима учесник је дужан да достави најкасније до 09 часова дана 23.7.2021. године. у просторије ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин, улица Дунавска обала бб, Апатин.

Непотпуне и неуредне пријаве биће одбачене као неважеће.

Јавно надметање за наведене пословне просторе спровешће се дана 23.07.2021 године, са почетком у 12 часова у сали за семинаре ЈП путничко пристаниште и марина Апатин.

Представници правних лица дужни су да приложе пуномоћ за заступање, (осим законских заступника који се легитимишу личном картом) а физичко лице свој идентитет доказују личном картом.

Оглас је истакнут на огласној табли ЈП путничко пристаниште и марина Апатин.

За све информације обратите се на телефон број 025/ 551500 68 или лично у ЈП Путничко пристаниште и марина Апатин, Дунавска обала бб.

The post ОГЛАС О ИЗДАВАЊУ У ЗАКУП УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА У МАРИНИ АПАТИН appeared first on Radio Dunav.


На основу члана 23, став 1. тачка 15. Статута ЈП за управљање путничким пристаништем и марином „Апатин“, одговорно лице ЈП за управљање путничким пристаништем и марином „Апатин“ доноси одлуку којом се расписује: ОГЛАС О ИЗДАВАЊУ У ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА ПУТЕМ ЈАВНЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ -Пословни простор – угоститељски објекат који се налази у Марини Апатин, Дунавска обала […]

The post ОГЛАС О ИЗДАВАЊУ У ЗАКУП УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА У МАРИНИ АПАТИН appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.