sreda, 14 jul 2021 08:50

Општина Апатин помаже својим суграђанима у поступку куповине кућа на селу

Због великог интересовања за куповину куће на селу које претходних дана влада међу нашим суграђанима, општина Апатин обавештава заинтересоване да ближе информације у вези јавног позива, као и сачињавање изјаве, те попуњавање електронског обрасца, грађани могу да добију у канцеларији број 11 Општинске управе.

Потсећамо, на конкурс могу да се пријаве супружници или ванбрачни партнери, самохрани родитељи, као и млади пољопривредници.

Међу условима које истовремено морају да испуне су следећи:

  • да подносилац пријаве нема више од 45 година;
  • да је држављанин Републике Србије;
  • да има пребивалиште на територији Републике Србије;
  • да није власник или сувласник непокретности на територији Републике Србије, изузев пољопривредног земљишта и да исту нису отуђили или поклонили у претходних 5 година.

Такође, од подносиоца пријаве очекује се да са продаваоцем непокретности није у крвном сродству, да није у поступку одобравања средстава за куповину непокретности и да у моменту подношења пријаве немају неизмирених обавеза према држави.

Све ове услове морају да испуне сви подносиоци.

Осим обавезних услова, подносиоци пријаве морају да испуне и само један од следећих услова:

  • да живи на селу самостално у закупљеној непокретности или у породичној заједници са осталим члановима породице;
  • да поседује формално образовање из области медицине, фармације, пољопривреде, ветерине или да да је просветни радник или занатлија;
  • да живи у градским срединама у закупљеној непокретности самостално или са члановима породице и да има намеру да живи на селу;
  • да обављају послове чија је природа таква да могу да их раде од куће на селу.

Општирније информације могу се добити на сајту општине Апатин у делу К О Н К У Р С И.

The post Општина Апатин помаже својим суграђанима у поступку куповине кућа на селу first appeared on 025 инфо вести.


Због великог интересовања за куповину куће на селу које претходних дана влада међу нашим суграђанима, општина Апатин обавештава заинтересоване да ближе информације у вези јавног позива, као и сачињавање изјаве, те попуњавање електронског обрасца, грађани могу да добију у канцеларији број 11 Општинске управе. Потсећамо, на конкурс могу да се пријаве супружници или ванбрачни партнери, …

Општина Апатин помаже својим суграђанима у поступку куповине кућа на селу Read More »

The post Општина Апатин помаже својим суграђанима у поступку куповине кућа на селу first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Fizička aktivnost je važna. Međutim, određena zdravstvena stanja, poput hipertenzije, mogu učiniti neke oblike vežbanja ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.