petak, 02 jul 2021 06:21

Низом активности у Апатину обележен Дан Дунава

Као и претходних година, општина Апатин је и овог пута приредила својим суграђанима низ догађаја којим је симболично обележен Међународни Дан Дунава.

  • Ја сам изузетно задовољна и одзивом грађана и бројем догађаја који су организовани. Ми овом манифестацијом показујемо колико Дунав значи за наш град, колико смо везани за ову реку и колико она обликује нашу свакодневицу. Жеља нам је да што више град Апатин изађе и отвори се ка реци и то је нешто на шта желимо да укажемо пажњу наших суграђана, рекла је овом приликом председница општине Апатин, Дубравка Кораћ.

Председница је изразила задовољство што су ове године и еколошке акције биле део програма у обележавању Дана Дунава, као и са уређењем полуострва за које постоји план да добије лепшти изглед и форму.

  • Надам се да ће наш однос према реци да се поправи у наредном периоду, али и такође да ћемо да искористимо његове потенцијале у већој мери него до сада, поручила је Дубравка Кораћ.

The post Низом активности у Апатину обележен Дан Дунава first appeared on 025 инфо вести.


Као и претходних година, општина Апатин је и овог пута приредила својим суграђанима низ догађаја којим је симболично обележен Међународни Дан Дунава. Ја сам изузетно задовољна и одзивом грађана и бројем догађаја који су организовани. Ми овом манифестацијом показујемо колико Дунав значи за наш град, колико смо везани за ову реку и колико она обликује …

Низом активности у Апатину обележен Дан Дунава Read More »

The post Низом активности у Апатину обележен Дан Дунава first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.