petak, 02 jul 2021 06:21

Познат програм овогодишњих Апатинских рибарских вечери

Ове године Апатинске рибарске вечери се одржавају од 22. до 25. јула. Према речима Немање Јовића, директора Туристичке организације општине Апатин, припремљен је богат програм за свачији укус.

  • За овогодишње Апатинске рибарске вечери смо се потрудили да саставимо један веома атрактиван програм за свачију душу, тим пре што прошле године нисмо успели ништа слично да организујемо. Ове године ћемо имати још много атрактивних догађаја, где ћемо покрити бројне музичке жанрове, рекао је Јовић.

Од директора ТО Апатин сазнајемо да ће у четвртак на отварању публику забављати Дејан Петровић Биг бенд.

  • То су трубачи са традиционалним инструментима који свирају и бројне светске хитове и ту је провод добар и добра атмосфера. У петак ћемо за љубитеље рок звука имати култни екс-Ју бенд Црвена јабука, док ћемо у суботу као финално вече за кување апатинског рибљег паприкаша, када и очекујемо највећу посету, имати Хариса Џиновића, каже Јовић.

Директор ТО је додао и да ће недеља бити резервисана за ревијално вече, када ће се масовно кувати рибљи паприкаш без такмичарског значаја.

  • Столови ће бити распоређени по целом Тргу Николе Тесле, док ће присутне забављати локални бенд „Дунавски бисери“ и „Банда дрвена“, бенд који такође на акусичним инструментима свира забавну и сваку другу врсту музике, сазнајемо од Немање Јовића.

Јовић је напоменуо и да ће се наредних дана одржати квалификације у кувању рибљег паприкаша по селима апатинске општине. Тачније, у свакој Месној заједници ће уз квалификационо кување, бити приређен и забавни програм.

Оно што грађани наше општине, а и гости могу да очекују викенд пре Рибарских вечери јесте и богат програм који су приредили чланови локалног мото клуба „Пантер“.

У петак, 16. јула, у мото-кампу наступају групе „Бесом против“, „Scintila“ – Daki&Company и „Крвава Мери“. Суботњи програм ће почети дефилеом бајкера кроз Апатин који је заказан за 17 часова, након чега ће уследити традиционалне игре у кампу. У музичком програму ће наступити „Прљави Ромео“, популарна рок група „Дивље јагоде“ и бенд „Њушке“.

Директор ТО Апатин је најавио за ову годину сада већ традиционални „Deer & Beer“ фестивал, за који ће извођаче најавити након Рибарских вечери.

The post Познат програм овогодишњих Апатинских рибарских вечери first appeared on 025 инфо вести.


Ове године Апатинске рибарске вечери се одржавају од 22. до 25. јула. Према речима Немање Јовића, директора Туристичке организације општине Апатин, припремљен је богат програм за свачији укус. За овогодишње Апатинске рибарске вечери смо се потрудили да саставимо један веома атрактиван програм за свачију душу, тим пре што прошле године нисмо успели ништа слично да …

Познат програм овогодишњих Апатинских рибарских вечери Read More »

The post Познат програм овогодишњих Апатинских рибарских вечери first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.