petak, 02 jul 2021 06:21

У ОШ „Жарко Зрењанин“ подељено 14 специјалних и 9 Вукових диплома

У Основној школи „Жарко Зрењани“ Апатин, на прослави одржаној поводом завршетка школовања, ученицима осмог разреда подељена су сведочанства, уручене специјалне и Вукове дипломе, а за ђака генерације изабран је ученик Бојан Колунџија.

Бојан планира да упише информaтички смер у Средњој техничкој школи у Сомбору, јер га програмирање и рачунари највише занимају и већ је почео да се тиме бави. У његовој породици Бојан није једини који воли да учи, има старију сестру која иде у Средњу медицинску школу и такође је одличан ђак.

Апатинска Основна школа данас је, поред избора ђака генерације, поделила 14 специјалних диплома и девет Вукових награда.

За ученике који су од првог до осмог разреда из свих предмета остварили најбоље резултате и највише оцене велика је част добити звање Вуковца, односно, носиоца Вукове дипломе. Она је одраз залагања, учења, воље и труда уложеног у осам година школовања и остваривања резултата 5,00 на крају сваке школске године.

Носиоци специјалних и Вукових диплома школске 2020/2021. године.

Вукове дипломе: Бојан Колунџија, Никола Цвјетковић, Ален Хорват, Невена Вигњевић, Урош Шупут, Теодора Покрајац, Дуња Шарац, Мутић Маша и Дејана Дамјановић.

Специјалне дипломе: Видан Јеротијевић– физичко и здравствено васпитање, Урош Мандић -физичко и здравствено васпитање, Дејана Дамјановић – математика, Маша Мутић– математика, физичко, Стефан Родић– физичко и здравствено васпитање, Никола Јеротијевић– физичко и здравствено васпитање, Марко Ковачевић– физичко и здравствено васпитање, Никола Балаћ– физичко и здравствено васпитање, Теодора Покрајац– српски језик, Урош Шупут– спорт, Огњен Завођа -спорт, Невена Вигњевић– музичка култура, Бојан Колунџија– биологија, математика, хемија и Никола Цвјетковић– математика.

The post У ОШ „Жарко Зрењанин“ подељено 14 специјалних и 9 Вукових диплома first appeared on 025 инфо вести.


У Основној школи „Жарко Зрењани“ Апатин, на прослави одржаној поводом завршетка школовања, ученицима осмог разреда подељена су сведочанства, уручене специјалне и Вукове дипломе, а за ђака генерације изабран је ученик Бојан Колунџија. Бојан планира да упише информaтички смер у Средњој техничкој школи у Сомбору, јер га програмирање и рачунари највише занимају и већ је почео …

У ОШ „Жарко Зрењанин“ подељено 14 специјалних и 9 Вукових диплома Read More »

The post У ОШ „Жарко Зрењанин“ подељено 14 специјалних и 9 Вукових диплома first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.