četvrtak, 17 jun 2021 16:12

(ВИДЕО) У суботу отварање базена Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић у Апатину

У суботу, 19. јуна, отварају се базени Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић у Апатину. Сви базени у склопу болнице ће радити у пуном капацитету, а у комплексу се налазе термални, олимпијски и рекреациони базени са скакаоницама. У претходном периоду улагало се у уређење простора, а припремни радови за само отварање се приводе крају. 

  • Тренутно су на базенима радови око прилаза тоалетима, урађени су радови око плажа, скакаонице и базена печурке, поставиће се сутра сигурносне стазе, гумиране, бришу се столице, припремају се ресторани, грил бар, коктел бар, тераса и ми се искрено надамо да ће гости и ове године бити задовољни нашом услугом, рекла је директорка болнице, др Драгана Мрђенов.

Ове године организује се бесплатна школа пливања за најмлађе, а часови почињу крајем јуна и трајаће током јула. 

  • Бесплатне школе пливања у организацији Спортског савеза Апатина, као и Пливачког клуба, под вођством професора Милорада Мрђе. Обука непливача одржаваће се у периоду од 9 до 11 часова,  уз будно око инструктора пливања, као и лиценцираних спасилаца. Викендом школа пливања неће радити, баш због безбедности деце која ће бити на обуци, додала је др Мрђенов. 

Улазнице ће коштати 300 динара за одрасле, 200 за пензионере, док је за децу и студенте цена 150 динара. Kомплекс ће бити отворен сваког дана од 9 до 19 часова.  

The post (ВИДЕО) У суботу отварање базена Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


У суботу, 19. јуна, отварају се базени Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић у Апатину. Сви базени у склопу болнице ће радити у пуном капацитету, а у комплексу се налазе термални, олимпијски и рекреациони базени са скакаоницама. У претходном периоду улагало се у уређење простора, а припремни радови за само отварање се приводе крају.  Тренутно су …

(ВИДЕО) У суботу отварање базена Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић у Апатину Read More »

The post (ВИДЕО) У суботу отварање базена Специјалне болнице за рехабилитацију Јунаковић у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.