četvrtak, 03 jun 2021 19:57

АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ЈУЧЕРАШЊОМ ПОБЕДОМ ОБЕЗБЕДИЛИ ПЛАСМАН У „СУПЕР Б ЛИГУ“

Апатински рукометаши су јуче у заосталој утакмици 16. кола Прве лиге север на гостовању у Долову победили истоимену екипу резултатом 21:25. Овом победом Апатинци су коло пре краја првенства и званично постали прваци лиге и обезбедили пласман у Супер Б лигу јер њихов први пратилац „Херцеговина“ има три бода мање а остало је да се одигра још једно коло до краја такмичења.

Рукометни клуб Апатин је током свих 60 минута контролисао резултат и рутински утакмицу привео крају. Разлика би можда била и већа да није било “празних минута” у нападу. Нападачки гледано, ово је било можда једно од најлошијих издања плаво-белих, али могло би се рећи да су изабраници Владимира Ђукића у овом мечу одиграли онолико колико је било потребно.

Најефикаснији у редовима Апатина био је Ољача са 7 постигнутих погодака, док је у Долову Марко Петровић мрежу Богојевића погодио шест пута. За играча утакмице проглашен је голман Апатина, Никола Богојевић.

РК „Апатин“ ће у сезону завршити гостовањем у Јабуци, а сусрет се игра већ у суботу, 5. јуна од 19 сати и 30 минута.

The post АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ЈУЧЕРАШЊОМ ПОБЕДОМ ОБЕЗБЕДИЛИ ПЛАСМАН У „СУПЕР Б ЛИГУ“ appeared first on Radio Dunav.


Апатински рукометаши су јуче у заосталој утакмици 16. кола Прве лиге север на гостовању у Долову победили истоимену екипу резултатом 21:25. Овом победом Апатинци су коло пре краја првенства и званично постали прваци лиге и обезбедили пласман у Супер Б лигу јер њихов први пратилац „Херцеговина“ има три бода мање а остало је да се […]

The post АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ЈУЧЕРАШЊОМ ПОБЕДОМ ОБЕЗБЕДИЛИ ПЛАСМАН У „СУПЕР Б ЛИГУ“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.