subota, 29 maj 2021 08:41

(ВИДЕО) Нова бициклистичка стаза до бање Јунаковић пре почетка купалишне сезоне

Крајем прошле године представљен је елаборат који је урађен у сарадњи са Канцеларијом за локални економски развој, у ком је испитано стање свих бициклистичких стаза у нашој општини, где се видело њихово тренутно стање, те шта је оно што треба да се уради на њиховој реконструкцији, а такође су предвиђене и неке друге трасе које …

(ВИДЕО) Нова бициклистичка стаза до бање Јунаковић пре почетка купалишне сезоне Read More »


Крајем прошле године представљен је елаборат који је урађен у сарадњи са Канцеларијом за локални економски развој, у ком је испитано стање свих бициклистичких стаза у нашој општини, где се видело њихово тренутно стање, те шта је оно што треба да се уради на њиховој реконструкцији, а такође су предвиђене и неке друге трасе које би се у будућности градиле.

Председница општине Апатин том приликом је рекла да постоји 12 км бициклистичких стаза које су у веома лошем стању, те најавила реконструкцију стазе у улуци Димитрија Туцовића која је у међувремену урађена, али и наставак исте ка Бањи Јунаковић.

  • Имали смо велики број обраћања грађана у вези ове бициклистичке стазе и она заиста јесте временом пропала. Пре свега, она је пропала од овог дрвећа које је било ту посађено уз сам пут и, нажалост, морали смо да га уклонимо да бисмо могли да реконструишемо стазу. Идеја јесте да бициклистичка стаза буде завршена и реконструисана до почетка купалишне сезоне, најавила је Кораћ.

Према њеним речима, пројекат се у потпуности финансира из општинског буџета, а вредност инвестиције износи око 11 милиона динара. Председница општине Апатин најавила је и изградњу бициклистичке стазе према Свилојеву. 

  • Пројектно техничка документација за Свилојево је израђена и наша намера је да конкуришемо, с обзиром да се ради о озбиљнијим средствима. Предрачунска цена је отприлике око 70 милиона динара, тако да општина не може сама да исфинансира тај пројекат. Међутим, ми смо се већ обратили Покрајини и ја очекујем да у току наредне године урадимо тај крак бициклистичке стазе.

Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.