petak, 21 maj 2021 21:24

,,Виданов спортски кутак” – Ускоро на порталу 025инфо.рс

Време у коме су младима, нажалост, узори ријалити звезде, време у ком се уместо лектира читају скраћене верзије на интернету, а уместо ,,Политикиног забавника” читају непримерени садржаји по друштвеним мрежама, многим је родитељима донело главобољу. Истина јесте да је тешко деци пренети праве системе вредности, али не и немогуће. Апатин, као расадник добре и паметне …

,,Виданов спортски кутак” – Ускоро на порталу 025инфо.рс Read More »


Време у коме су младима, нажалост, узори ријалити звезде, време у ком се уместо лектира читају скраћене верзије на интернету, а уместо ,,Политикиног забавника” читају непримерени садржаји по друштвеним мрежама, многим је родитељима донело главобољу. Истина јесте да је тешко деци пренети праве системе вредности, али не и немогуће.

Апатин, као расадник добре и паметне деце, враћа наду да није све изгубљено. Један од њих свакако је и наш млади суграђанин Видан Јеротијевић. Овај дечак тренутно је осми разред ОШ ,,Жарко Зрењанин”, одличан ђак и учесник бројних школских такмичења. Оно што му је највећа преокупација и љубав, то је спорт. Своје прве фудбалске кораке направио је у апатинском ,,Олимпику”, потом је био део ФК ,,Спартака” из Суботице, да би данас био део стартне поставе у ФК ,,Раднички 1912” из Сомбора. Школска екипа за коју такође игра, крајем априла месеца, освојила је 1. место на окружном фудбалском такмичењу, да би потом на међуокружном нивоу заузели високу трећу позицију.

Виданова страст ка спорту не завршава се на фудбалу. Велики је поштовалац и свих других спортова, а готово да нема локалне утакмице на којој он није у публици. Пре око годину дана направио је и свој youtube канал – vidan_7 yt, на ком је интервјуисао велики број спортиста, не само из Србије, већ и из околних земаља, желећи да се опроба и као спортски новинар. Са циљем да му помогнемо у промоцији, те да настави да се ,,кали” на пољу новинарства, добио је прилику за своју колумну на нашем порталу. 

,,Виданов спортски кутак” од идућег уторка постаје део наше програмске шеме, а у њему ћете, осим спортских прегледа, имати прилику прочитати и занимљиве интервјуе са нашим успешним спортистима, као и ауторове утиске са важних државних и светских спортских догађаја.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.