sreda, 12 maj 2021 10:06

Нови успеси апатинских атлетичара

Чланови Атлетског клуба Апатин и у 2021. години и током маја месеца наставили су са успешним наступима на атлетским такмичењима. Протеклог викенда у Ћуприји на новоизграђеном атлетском стадиону, у организацији Српског атлетског Савеза и Омладинског атлетског клуба Морава Ћуприја, одржано је Првенство Србије на 10.000 метара на стази за сениоре, где је Атлетски клуб Апатин …

Нови успеси апатинских атлетичара Read More »


Чланови Атлетског клуба Апатин и у 2021. години и током маја месеца наставили су са успешним наступима на атлетским такмичењима.

Протеклог викенда у Ћуприји на новоизграђеном атлетском стадиону, у организацији Српског атлетског Савеза и Омладинског атлетског клуба Морава Ћуприја, одржано је Првенство Србије на 10.000 метара на стази за сениоре, где је Атлетски клуб Апатин представљало четворо такмичара. 

У изузетно јакој конкуренцији, 7. место са личним рекордом од 34 минута и 1 секунду и био близу уласка у прва три такмичара, освојио је млади Денис Фируловић који је тек прву сезону сениор, остала три такмичара Александар Стајић, Мирослав Пешић и Немања Ђурић остварили су пласман од 17. до 19. места. Ово такмичење је уводно за учешће на Првенству Србије на 10 км на путу које се одржава 22. маја 2021. године у Петровцу на Млави.

Поред учешћа на државном првенству, чланови АК Апатин наступили су на још два такмичења где су освојене медаље. Марија Бубало наступила је у недељу на крос трци у Малом Стапару и у трци на 6,4 километара освојила треће место и бронзано одличје у свеукупној женској конкуренцији, док је Александар Максимовић освојио друго место у старосној категорији на Фокс трејл трци која је одржана у Делиблатској пешчари.

Младе снаге Атлетског клуба Апатин под вођством тренера Бојана Томашевића вредно раде у оквиру бесплатне школе атлетике АК Апатин. Тренинзи се од почетка маја реализују на стадиону ОФК Младост у три термина (уторак, четвртак у поподневним сатима, и субота у преподневним сатима) и отворени су за све заинтересоване, те потпуно бесплатни. Информације у вези са тренинзима могу се добити на емаил клуба Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или телефон 0640110222.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.