ponedeljak, 10 maj 2021 08:15

НОВА ПОБЕДА АПАТИНСКИХ РУКОМЕТАША, ИЗВЕСТАН ПРЕЛАЗАК У ВИШИ РАНГ

Рукометни клуб Апатин је у оквиру 18. кола Прве лиге Србије на гостовању у Сечњу савладао домаћу Херцеговину са 24:20(15:11). У утакмици која је била бити или не бити за обе екипе, Апатинци су одиграли једну од најбољих партија ове сезоне и тако направили велики корак ка пласману у виши ранг такмичења. Kључ успеха била […]

The post НОВА ПОБЕДА АПАТИНСКИХ РУКОМЕТАША, ИЗВЕСТАН ПРЕЛАЗАК У ВИШИ РАНГ appeared first on Radio Dunav.


Рукометни клуб Апатин је у оквиру 18. кола Прве лиге Србије на гостовању у Сечњу савладао домаћу Херцеговину са 24:20(15:11).

У утакмици која је била бити или не бити за обе екипе, Апатинци су одиграли једну од најбољих партија ове сезоне и тако направили велики корак ка пласману у виши ранг такмичења.

Kључ успеха била је јака одбрана ношена расположеним Богојевићем (играч утакмице) који је домаћим играчима дозволио постизање само 20 голова. Најефикаснији у плаво-белом табору био је Пилиповић са 10, док је у домаћем тиму Вукоје постигао 9 погодака.

Овом победом Апатин је избио на чело табеле, а при томе има и утакмицу мање од својих пратилаца. У наредном мечу Рукометни клуб Апатин угостиће екипу „Потисје Плетекс“ из Аде.

Ч.М

The post НОВА ПОБЕДА АПАТИНСКИХ РУКОМЕТАША, ИЗВЕСТАН ПРЕЛАЗАК У ВИШИ РАНГ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.