sreda, 05 maj 2021 16:52

Ponovo radi blagajna za otkup sekundarnih sirovina

Javno komunalno preduzeće “Čistoća” iz Sombora obaveštava građane da blagajna za otkup sekundarnih sirovina, Gradskog reciklažnog centra, ponovo počinje sa radom. Gradski reciklažni centar možete pronaći na adresi Staparski put bb, a prijem sirovina vrši se od ponedeljka do petka u periodu od 06:00 do 13:00 časova. Cenovnik otkupa sekundarnih sirovina možete pronaći na OVOM […]

Članak Ponovo radi blagajna za otkup sekundarnih sirovina se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Javno komunalno preduzeće “Čistoća” iz Sombora obaveštava građane da blagajna za otkup sekundarnih sirovina, Gradskog reciklažnog centra, ponovo počinje sa radom.

Gradski reciklažni centar možete pronaći na adresi Staparski put bb, a prijem sirovina vrši se od ponedeljka do petka u periodu od 06:00 do 13:00 časova.

Cenovnik otkupa sekundarnih sirovina možete pronaći na OVOM LINKU. Napominjemo da cenovnik važi isključivo za fizička lica koja sekundarne sirovine dopremaju sopstvenim prevozom do Gradskog reciklažnog centra. Usluga prikupljanja sirovina sa privatnih adresa se neće vršiti.

Vrste sekundarnih sirovina koje građani mogu isporučiti u Gradski reciklažni centar su sledeće:

  • otpadna PET ambalaža, odnosno ambalaža od gaziranih i negaziranih napitaka
  • otpadna kartonska ambalaža
  • novine, flajeri, časopisi
  • arhivski papir, sveske, knjige, papir za štampanje
  • registratori
  • najlon – transparentni
  • tvrda plastika: gajbe, kućna plastika, kanisteri od 3 l pa naviše
  • aluminijumske konzerve od napitaka
  • ambalažno staklo – flaše i tegle

Više informacija možete dobiti pozivom brojeva 025/541-42-26, 025/541-36-44 ili 063/111-46-40.

Članak Ponovo radi blagajna za otkup sekundarnih sirovina se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Read full article on Čistoća


Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.