petak, 30 april 2021 15:38

ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ВИЦЕШАМПИОНКЕ ПРВЕ ЛИГЕ СЕВЕР

Апатинске одбојкашице победом су завршиле још једну успешну сезону. Оне су у последњем колу плеј-офа у Сомбору победиле екипу „CVS Elbraco Technoland“ са 3:0 у сетовима (25:19, 25:22, и 25:20). Ово је била пета победа за ОК“ Апатин“ у шест одиграних кола плеј-офа мини лиге за првака Прве лиге север. Апатинке су сезону завршиле као […]

The post ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ВИЦЕШАМПИОНКЕ ПРВЕ ЛИГЕ СЕВЕР appeared first on Radio Dunav.


Апатинске одбојкашице победом су завршиле још једну успешну сезону. Оне су у последњем колу плеј-офа у Сомбору победиле екипу „CVS Elbraco Technoland“ са 3:0 у сетовима (25:19, 25:22, и 25:20).

Ово је била пета победа за ОК“ Апатин“ у шест одиграних кола плеј-офа мини лиге за првака Прве лиге север. Апатинке су сезону завршиле као вицешампионке, на високом другом месту на табели. Нова одбојкашка правила у бодовном систему, донела су и несвакидашњу ситуацију, попут ове где другопласирана екипа ОК „Апатин“ има исти скор победа и пораза, као екипа ЖОК „Врбаса“, која је нови првак лиге.

Нови правилник Одбојкашког савеза Србије налаже да је екипа која има највише победа првак лиге, а у случају да две екипе имају исти број победа, гледа се број освојених бодова. Победа од 3:2 у сетовима доноси 2 бода победничкој екипи, а 1 бод пораженој екипи, док победа од 3:1 и 3:0, доноси 3 бода победничкој екипи, а 0 бодова пораженој екипи.

Апатин је био најуспешнија екипа у плеј-офу, где је у оба сусрета савладао екипу „Врбаса“. У сезону 2020/2021 Апатинке су ушле са доста подмлађеним тимом и до задњег кола биле у ситуацији да се боре за победнички пехар. Повреде Јелене Дизије, која је три месеца била ван терена и Мелинде Зорић су свакако оставиле трага на игру Апатина у другом делу сезоне.

Апатинке су освојиле укупно 40 бодова и доживеле свега четири пораза током целе сезоне и плеј-офа. У клубу истичу да су поносни нна свих 18 играчица које су биле у првом тиму ове сезоне.

The post ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ВИЦЕШАМПИОНКЕ ПРВЕ ЛИГЕ СЕВЕР appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.