četvrtak, 29 april 2021 10:29

Ekipa JKP Čistoće i danas aktivna na terenu


Mobilne ekipe JKP Čistoće sa mehanizacijom i danas uređivale površine na teritoriji grada Sombora.

Mesec čistoće i dalje traje, a naše ekipe svakodnevno rade na tome da grad Sombor ostane čist. Tako su danas uređivali zelene površine i prostor oko njih.

Ako želite da prijavite određeni problem ili da kontaktirate osobu zaduženu za mesec čistoće, to možete učiniti na sledećem broju: 0612504466 Nebojša Repić.

Članak Ekipa JKP Čistoće i danas aktivna na terenu se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Read full article on Čistoća


Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.