četvrtak, 29 april 2021 10:29

Postavljena zvona za staklenu ambalažu u tri seoske mesne zajednice

Juče su postavljena zvona za staklenu ambalažu u tri seoske mesne zajednice: Bezdan, Kolut i Bački Breg. Naši sugrađani već uveliko koriste novopostavljena zvona za staklenu ambalažu, pa je danas realizovano i prvo pražnjenje zvona. Tom prilikom je prikupljeno čak 2 tone stakla, što dovoljno govori o svesti naših sugrađana o značaju pravilnog odlaganja i […]

Članak Postavljena zvona za staklenu ambalažu u tri seoske mesne zajednice se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Juče su postavljena zvona za staklenu ambalažu u tri seoske mesne zajednice: Bezdan, Kolut i Bački Breg.

Naši sugrađani već uveliko koriste novopostavljena zvona za staklenu ambalažu, pa je danas realizovano i prvo pražnjenje zvona. Tom prilikom je prikupljeno čak 2 tone stakla, što dovoljno govori o svesti naših sugrađana o značaju pravilnog odlaganja i separaciji staklenog otpada.

Članak Postavljena zvona za staklenu ambalažu u tri seoske mesne zajednice se pojavljuje prvo na JKP Čistoća.


Read full article on Čistoća


Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.