petak, 09 april 2021 06:49

Rukometašicama Apatina novi bodovi

U odloženoj utakmici 16. kola Druge lige Sever, u konkurenciji žena, koja se održala danas sa početkom u 19h, domaća ekipa omladinskog rukometnog kluba „Apatin“ savladala je rukometni klub „Obilić“ iz Novog Kneževca rezultatom 15:11.

Domaće igračice su od starta prikazale bolju igru, i zasluženo slavile. Već u osmoj minuti, trener gošći bio je primoran da zatraži tajm aut, jer su Apatinke fantastično otvorile meč. Na poluvreme su domaće rukometašice otišle sa četiri gola prednosti. Drugo poluvreme je mnogo bolje otvorila ekipa iz Novog Kneževca, koja je sa -4 došla na – 1. Apatinke punih dvanaest minuta nisu postigle pogodak. Jedino svetlo u tim trenutcima je bila mlada Anja Bajagić na golu domaćih, koja je fenomenalno branila ceo meč, i s razlogom je proglašena za igrača utakmice. Posle tajm auta domaćih, ekipa Apatina je konsolidovala redove i posle dužeg vremena pogodak postiže Danijela Latas, svoj treći, i podiže domaći tim iz agonije. Posle tog gola, Apatinke su zaigrale mnogo bolje u nastavku meča, pa su na kraju zasluženo pobedile sa 15:11. Najbolji strelac u redovima domaćih bila je Danijela Latas (4 pogotka), dok je u redovima gošći najefikasnija bila Milica Stojanović (5 golova).

Viđeno je dosta promašaja i dosta tehničkih grešaka na obe strane, utakmica nije baš bila kvalitetna, ali su treneri domaćih zadovoljni sa osvajanjem dva nova boda, mada im se po licu moglo videti nezadovoljstvo. Već u subotu Apatinke putuju u Zrenjanin, gde će odmeriti snage sa ekipom „Naftagas“ iz Elemira, i pokušati nastaviti niz pobeda, pa i napasti peto mesto na tabeli.

Izvor: apa-press.info

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.