subota, 03 april 2021 06:55

Prijave za masovnu vakcinaciju po selima apatinske opštine

Od sledeće nedelje, meštani sela Kupusine, Prigrevice, Svilojeva i Sonte, moći će da se prijavljuju za vakcinaciju u svojim mesnim zajednicama.

Kontakt telefoni mesnih zajednica: Prigrevica 822-539, Sonta 792-054 i 792-958, Svilojevo 797-005 i Kupusina 787-070.

Imunizacija će se odvijati po selima, nakon što sakupimo dovoljan broj prijava. Dakle meštani sela neće dolaziti u Dom zdravlja Apatin, već će ekipa Doma zdravlja doći kod njih u sela. Vakcinisaće se kineskom vakcinom Sinofarm, a o terminu i mestu vakcinacije biće naknadno informisani, nakon što se završi proces prijava, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić

Dom zdravlja Apatin na ovaj način želi da izađe u susret svim meštanima apatinskih sela koji iz bilo kojih razloga nisu bili do sada u prilici da se prijave za vakcinaciju ili da dođu na istu u Apatin.

Apatinci koji su zainteresovani za vakcinaciju kineskom vakcinom Sinofarm, mogu takođe da se prijave mimo portala eUprava, direktno u Domu zdravlja Apatin (773-722, 064/8292091) ili na prijavnici opštinske uprave opštine Apatin (772-122).

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.