subota, 27 mart 2021 07:14

Poginulo dvogodišnje dete kod Apatina

U naselju Medan u Sonti kod Apatina danas oko 17 sati poginulo je dvogodišnje dete, potvrđeno je za Nova.rs iz PU Sombor.

“Informacija da je poginulo dvogodišnje dete jeste tačna, ali sve okolnosti znaće se nakon istrage. Trenutno policija još uvek vrši uviđaj, a na lice mesta pristigao je i tužilac”, rekli su iz PU Sombor.

Prema nezvaničnim informacijama, kombi kurirske službe naleteo je na dete i udario ga, a mališan je preminuo po prijemu u bolnicu, piše nova.rs.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.