utorak, 23 mart 2021 10:33

Porast broja zaraženih u opštini Apatin

Trend porasta broja zaraženih virusom Kovid 19 u opštini Apatin nastavio se i ove nedelje.

Na dnevnom nivou u nedelji koja je za nama se javljalo dvadesetak građana na pregled od kojih 10-15 bude pozitivno. Ukupan broj zaraženih se u odnosu na prethodni utorak povećao za 43 i on sada iznosi 126, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Ono što je ohrabrujuće je da se nastavilo sa imunizacijom, te da je trenutan broj revakcinisanih građana opštine Apatin 2313.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.