Napušteni psi i dalje seju strah u Apatinu, napadnut dečak, blokiran prilaz banci Napušteni psi i dalje seju strah u Apatinu, napadnut dečak, blokiran prilaz banci
petak, 01 januar 2021 08:36

Napušteni psi i dalje seju strah u Apatinu, napadnut dečak, blokiran prilaz banci

Skoro da nema dana a da napušteni psi u centru Apatina nekog ne napadnu. Društvene mreže su pune informacija o problemima koje ovi psi prave, a reakcije sugrađana brojne.

Poslednja u nizu je od pre nekoliko dana, kada je objavljeno da su psi u „esovima“ izujedali jednog dečaka, nanevši mu nekoliko ozbiljnih povreda. Brojni komentari ogorčenih Apatinaca bili su usmereni na nadležne opštinske službe, koje već duže vremena ne nalaze adekvatno rešenje za ovaj veliki problem.

-Ima nekoliko čopora, ali najopasnija su dva psa, koja su već nekoliko puta napadala prolaznike. Psu koji napadne, nije mesto na ulici, već u azilu. Međutim, ovi su i dalje tu. Često su u pratnji nekoliko devojčica. Pošto ih one hrane, prema njima su „prijateljski“ raspoloženi, ali zato nasrću na prolaznike, posebno bicikliste. Kako sam saznala, nedavno je bio pokušaj da se oni uklone sa ulice u prihvatilište, ali su zahvaljujući toj deci sklonjeni pre akcije, te su uhvaćeni neki drugi psi. Ovo je postao veoma ozbiljan problem, naročito u centru grada, najviše u „esovima“, gde je svaki prolaznik bukvalno u opasnosti od njihovog napada, kaže naša sagovornica, aktivna u rešavanju problema oko napuštenih pasa i njihovog udomljavanja.

Juče nam je, uz fotografiju, stigao i apel iz Vojvođanske banke, gde, kako kažu, ceo dan nisu uspeli da oteraju nekoliko pasa sa ulaza u banku.

-Klijenti ceo dan nisu mogli prići ulazu u banku od pasa, a mi nismo uspeli nikako da ih oteramo. Režali su na svakog ko bi pokušao da priđe stepenicama. Bilo je vrlo neprijatno i po nas, zaposlene i po naše klijente, požalili su nam se iz Vojvođanske banke.

Sve u svemu, činjenica je da problem postoji i da je svakog dana sve veći, sa povećanjem broja napadnutih i ugriženih sugrađana. Vreme je i da se reši. Trajno.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.