Apatinac stradao u požaru Apatinac stradao u požaru Foto: Ilustracija
utorak, 24 novembar 2020 06:38

Apatinac stradao u požaru

Miodrag C. (56) iz Apatina tragično je izgubio život sinoć u požaru koji je izbio u njegovoj porodičnoj kući u Njegoševoj ulici u Apatinu.

Požar je izbio pod još neutvrđenim okolnostima.

Nesrećni čovek, koji je bio teško pokretan, je živeo sam, nakon razvoda. Po nezvaničnim informacijama, u kući mu je već neko vreme bila isključena struja.

Detalji ove tragedije biće poznati nakon sprovedene istrage.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.