Apel iz Doma zdravlja Apatin pacijentima da, zbog velikih gužvi, koriste dežurni telefon Apel iz Doma zdravlja Apatin pacijentima da, zbog velikih gužvi, koriste dežurni telefon
subota, 21 novembar 2020 06:07

Apel iz Doma zdravlja Apatin pacijentima da, zbog velikih gužvi, koriste dežurni telefon

Zbog velikih gužvi koje se prethodnih dana stvaraju u „crvenoj zoni“ apatinskog Doma zdravlja, apeluje se na građane da se koristi dežurni telefon u vezi konsultacija oko povišene temperature i drugih simptoma na broj 025 773-503.
Mole se građani da ne dolaze u „crvenu zonu“ odmah nakon dobijanja temperature, nego da se konsultuju telefonom, a da se na pregled dolazi 2-3 dan od dobijanja temperature, kako bi sam pregled i dijagnostika bila efikasnija i jasnija.

Isto tako obaveštavamo građane da od sutra pa narednih nedelju dana, „crvena zona“ apatinskog Doma zdravlja radiće produženo u terminu od 08-18 časova svaki dan.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.