Otkazan peti festival kratke forme „Potpis“ Otkazan peti festival kratke forme „Potpis“
četvrtak, 12 novembar 2020 06:43

Otkazan peti festival kratke forme „Potpis“

Opštinski kulturni centar Apatin je otkazao peti Festival kratke forme “Potpis” zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Ovogodišnji "Potpis" po planu i programu, trebao je početi sutra i trajati do subote, 14. novembra. Informacije o održavanju svih budućih programa biće blagovremeno objavljene na sajtu i društvenim mrežama kulturnog centra.

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.