ponedeljak, 02 novembar 2020 05:30

Prva štukijada Apatin 2020.

U organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca „Bucov“ Apatin, u nedelju, 8. novembra u zalivu kod gradske plaže (Motela Plava ruža), sa početkom u 8 časova održaće se Prva štukijada – Apatin 2020.

Takmičenje će se odvijati u ekipnoj konkurenciji, a ekipu čine dva člana. Peca se isključivo na plovak, sa po dva štapa i na živi mamac kedera. Propozicijama je određeno da se učesnici okupe najkasnije u 6:40, radi upoznavanja sa svim detaljima takmičenja, kao i izvlačenja takmičarskih brojeva.

Organizator najavljuje ograničen broj prijava, kao i sprovođenje svih bezbednosnih mera, u cilju zaštite od Korona virusa.

Izvor: 025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.