sreda, 16 oktobar 2024 02:26

NAJBOLJI EVROPSKI KUGLAŠI SE TAKMIČE U APATINU

Kuglaški klub Apatin organizuje 22. NBC kup – evropsko klupsko takmičenje u klasičnom kuglanju na devet čunjeva, koje će se održati od 14. do 19. oktobra 2024. godine na Kuglani Banje Junaković. U takmičenju će učestvovati 40 ekipa iz 13 evropskih zemalja, od kojih 25 muških i 15 ženskih ekipa, uz preko 1000 učesnika, uključujući igrače, trenere, članove delegacija i gledaoce.

Danas su ekipe svečano defilovale od zgrade opštine Apatin do Trga Nikole Tesle, gde je održana smotra. Tom prilikom ih je pozdravio zamenik predsednice opštine Apatin, Radovan Đukić, koji je izjavio: „Veliko mi je zadovoljstvo što naš grad ima čast da ugosti najbolje kuglaške ekipe Evrope. Ova manifestacija je pokazatelj da Apatin podržava i promoviše sport na najvišem nivou."

Takmičenje će se odvijati u periodu od 15. do 18. oktobra 2024. godine na Kuglani Banje Junaković, sa kvalifikacijama i polufinalima u terminu od 9 do 21 čas. Finalni deo takmičenja održaće se 19. oktobra, nakon čega će uslediti svečano zatvaranje, dodela priznanja i proglašenje pobednika.

Slobodno vreme

Lifestyle

U srcu drevnog grada Petre u Jordanu, isklesane u ružičaste litice peščara, nalazi se grandiozan objekat poznat kao Rizn...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.