sreda, 26 jun 2024 02:53

Prijave za “Zlatnu bućku Apatina” otvorene do 28. juna

U okviru Apatinskih ribarskih večeri, u nedelju, 7. jula, i ove godine će biti organizovana tradicionalna “Zlatna bućka Apatina”.

Kako navode organizatori, prijave takmičara otvorene su do 28. juna, a sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona, na brojeve 064/662-16-33 (Tićo) ili 060/677-77-95 (Kinez).

Skup učesnika, u sklopu kog će biti organizovan doručak i podeljene majice, zakazan je za 6 sati na apatinskoj marini, takmičenje će trajati od 7 do 12 sati, a merenje ulova od 12 do 12:30h.

I ove godine, organizatori su obezbedili vredne nagrade za prva tri mesta. Svečani ručak i dodela nagrada biće upriličeni u restoranu Marina Nani istog dana u 13 sati.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.