subota, 22 jun 2024 07:02

Apatinski filatelisti pozivaju na tradicionalnu izložbu i Susret kolekcionara

U okviru 60. Apatinskih ribarskih večeri, u petak, 5. jula, sa početkom u 19 sati, u Višenamenskoj sali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” Apatin, biće otvorena tradicionalna, jedanaesta po redu, Međunarodna filatelistička izložba. Izložbu organizuje Udruženje filatelista Apatin, a svi zainteresovani postavku će moći pogledati do nedelje, 7. jula.

Takođe u organizaciji apatinskih filatelista, u subotu, 6. jula, u periodu od 8:30 do 12 sati, u holu OŠ “Žarko Zrenjanin”, biće održan “Susret kolekcionara”.

19645
U sklopu ovog tradicionalnog događaja, prodavaće se, razmenjivati, kupovati i procenjivati marke, novac, romani, značke, razglednice i drugi izloženi predmeti.

Učešće na Susretu kolekcionara je besplatno, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj telefona 063/88-57-615. Kontakt osoba je Željko Popović.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Pripadnici ovog znaka poznati su po snažnoj energiji, ali i sposobnosti da svaki problem sagledaju iz više uglova, anali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.