petak, 14 jun 2024 03:28

Tradicionalna Lička olimpijada u Apatinu zakazana za 29. jun

Zavičajno udruženje Ličana „Nikola Tesla“ iz Apatina, uz podršku Turističke organizacije i opštine Apatin, u subotu, 29. juna, sa početkom u 10 sati, u “Banji Junaković” će organizovati 14. “Ličku olimpijadu”.

Učesnici će se, po tradiciji, takmičiti u disciplinama starih sportova, i to skakanje u vreći, vučenje kuke, skok u dalj iz mesta, pretezanje štapa, hodanje po brvnu, obaranje ruke, skok u vis iz mesta, penjanje uz stožinu, bacanje kamena s ramena i nadvlačenje konopa, a u sklopu manifestacije biće organizovan i bogat kulturno-umetnički program.

Kako najavljuju organizatori, ove godine, u okviru Ličke olimpijade, novina će biti takmičenje pečenja jagnjadi na ražnju.

Izvor. Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.