četvrtak, 13 jun 2024 04:17

U toku prijave za “Zlatnu bućku Apatina”

Srpski savez bućkaroša i Udruženje sportskih ribolovaca “Bucov” iz Apatina 07. jula 2024. godine organizuju “Zlatnu bućku Apatina”.

Skup učesnika je zakazan za 6 sati na apatinskoj Marini, a takmičenje će biti održano od 7 do 12 sati, nakon čega će uslediti merenje ulova, svečani ručak i dodela nagrada. Organizatori su pripremili vredne nagrade za prva tri mesta, a prijave takmičara se primaju do 28.juna 2024. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 064/662-16-33 i 060/677-77-95.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.