četvrtak, 06 jun 2024 05:25

14. juna otvara se nova kupališna sezona na bazenima Banje Junaković

 

Otvaranje kupališne sezone na bazenima "Junaković" zakazano je za 14. jun, saopštili su u ovoj apatinskoj Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju.

“Naše radno vreme biće radnim danima od 10 do 19 časova, a vikendom od 9 do 19 časova! Uživajte i ovoga leta u lekovitoj vodi i ostalim sadržajima na otvorenim bazenima Junaković", poručuju.

Cene ulaznica na otvorene bazene ove sezone će iznositi 450 dinara celodnevna za odrasle, odnosno 350 poludnevna (od 16:30h do 19 sati), dok će penzioneri plaćati 350 dinara celodnevnu, a 250 poludnevnu ulaznicu. Školska deca i studenti ovog leta će za ulaz na otvorene bazene “Junaković” morati izdvojiti 300 dinara, ukoliko planiraju ceo dan provesti na kupanju, odnosno 200 ako dođu posle 16 sati i 30 minuta.

Besplatan ulaz imaju deca do sedam godina starosti.

Cena ležaljke ovog leta iznosi 300 dinara.

U banji naglašavaju da je ulaz zabranjen deci do 12 godina bez pratnje punoletne osobe.

 Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.