sreda, 05 jun 2024 05:32

Dva pehara za apatinske ribolovce u Novom Sadu u Mini feeder vojvođanskoj ligi

U okviru drugog kola Mini feeder vojvođanske lige, članovi Udruženja sportskih ribolovaca „Bucov“ Apatin ostvarili su odličan plasman.

Naime, Marko Drača osvojio je prvo mesto u svom sektoru, a ujedno je i prvak staze, dok je Milan Komadina zauzeo drugo mesto u svom sektoru.

Kako saznajemo iz USR „Bucov“, ovo takmičenje održano je u Novom Sadu, na kanalu Dunav Tisa Dunav, i na njemu je učešće uzelo 44 ribolovca. Drača je za sada, posle dva otpecana kola, u ukupnom plasmanu prvi u Vojvodini.

Sledeće, treće kolo se održava 15. septembra u Apatinu, četvro u Bačkom Petrovcu, dok će se poslednje, peto kolo pecati u Kajtasovu.

Čestitamo apatinskim ribolovcima i želimo im puno uspeha u nastavku takmičenja.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.